Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título

15 de maig de 2019
Formulari preinscripció 2019-2020

Per tal d'obtenir horari de matrícula per al curs vinent, els alumnes actuals de l'escola de música que l'any vinent cursin I2, Elemental o Mig (és a dir, alumnes que han de cursar instrument), han de preinscriure's a través del formulari virtual que trobareu en aquest enllaç.


Aquest formulari de preinscripció només estarà actiu del dijous 16 de maig a les 21h. al divendres 17 de maig a les 15h. Caldrà que l'empleneu correctament i l'envieu. L’assignació d’horari de matrícula es farà per rigorós ordre de recepció de les sol·licituds. Només es permet una sol·licitud per família i, en cas de duplicitat, es tindrà en compte la posterior.


Abans del dijous 16 de maig a les 21h., el formulari estarà tancat i no acceptarà entrades. Després del divendres 17 de maig a les 15h., també estarà tancat, però podreu passar per l'escola perquè us donem cita per al dia i hora de matrícula.


Recordeu que aquest formulari només és per a alumnes actuals de l'EMC que l'any vinent cursin I2, Elemental o Mig de Llenguatge Musical (és a dir, per a aquells alumnes que han de triar horari individual d'instrument). Per a conèixer el procés de matrícula de la resta d'alumnes, consulteu la notícia anterior.


Enllaços d'interès:
Formulari preinscripció 2019-2020


Galeria de fotos

Foto 1


186804 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com