Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título

Dimarts 15 de maig 2018
Formulari preinscripció curs 2018-2019

Per tal d'obtenir horari de matrícula per al curs vinent, els alumnes actuals de l'escola de música que l'any vinent cursin I2, Elemental o Mig (és a dir, alumnes que han de cursar instrument), han de preinscriure's a través del formulari virtual que trobareu en aquest enllaç:


 goo.gl/forms/6jAUrnLfhnd5TfGD2 


Aquest formulari de preinscripció només estarà actiu del dijous 17 de maig a les 21h. al divendres 18 de maig a les 15h. Caldrà que l'empleneu correctament i l'envieu. L’assignació d’horari de matrícula es farà per rigorós ordre de recepció de les sol·licituds. Només es permet una sol·licitud per família i, en cas de duplicitat, es tindrà en compte la posterior.


Abans del dijous 17 de maig a les 21h., el formulari estarà tancat i no acceptarà entrades. Després del divendres 18 de maig a les 15h., també estarà tancat, però podreu passar per l'escola perquè us donem cita per al dia i hora de matrícula.


El formulari serà com el que podeu veure al pdf adjunt. Per tal que us hi pugueu familiaritzar, al vídeo següent teniu un tutorial:


 www.youtube.com/embed/eXSR6O9VQ8A 


Recordeu que aquest formulari només és per a alumnes actuals de l'EMC que l'any vinent cursin I2, Elemental o Mig de Llenguatge Musical (és a dir, per a aquells alumnes que han de triar horari individual d'instrument). Per a conèixer el procés de matrícula de la resta d'alumnes, consulteu la notícia anterior.


 


 Galeria de fotos

Foto 1


166545 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com