Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título

9 i 10 de març de 2018
Classes magistrals de Laia Masramon

Els dies 9 i 10 de març de 2018, la pianista Laia Masramon oferirà un curs a l'EMC. Seran classes magistrals adreçades a alumnes de piano i música de cambra de Nivell Mig, Superior, Postgrau i músics professionals.


El curs constarà de 2 classes magistrals individuals de 60' cadascuna (obertes a la resta de participants i alumnes oients), 1 conferència sobre interpretació i 1 sessió de repertori cambrístic. En la data convinguda, els pianistes podran fer també un recital a l'escola. A petició dels alumnes, el curs està obert a altres modalitats, amb la possibilitat de fer més hores de classe (amb un cost extra de 70€/hora).


Com a cloenda del curs, i en col·laboració amb el Concurs Maria Canals, els alumnes podran participar a l'activitat "El Passeig de Gràcia porta cua", el dissabte 10 de març a les 18h. A criteri de la professora, a més, un o dos alumnes del curs seran els encarregats de fer el Concert inaugural del Concurs Maria Canals, en un piano de gran cua situat als Jardinets de Gràcia, el dissabte 10 de març a les 20h.


A més, els alumnes inscrits al curs tindran descompte de 5€ per al recital que la Laia Masramon farà el dimecres 7 de març a les 20:30h. al Palau de la Música, que posteriorment es comentarà. El concert, per tant, tindrà un preu de 7€ per als assistents a les classes magistrals.


Com a alumne actiu, el curs costa 160€, i 40€ com a alumne oient. Cal inscriure-s'hi abans del 5 de març, posant-se en contacte amb la secretaria de l'EMC les tardes lectives de 17 a 20h, o enviant un correu a em.casp@fje.edu. En l'arxiu adjunt hi ha el cartell del curs, amb el currículum de la professora.


Tots els alumnes de Grau Mig de l'EMC hi poden assistir en qualitat d'oients de manera gratuïta, i també s'hi poden inscriure com a alumnes actius, amb un 15% de descompte.


 


Documents adjunts:
Cartell Laia 2017-18b (5,244 Kb)


Galeria de fotos

Foto 1


164155 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com