Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título

A partir de desembre de 2015
La guardiola viatgera... de Riborquestra

CÒMPUT GLOBAL DE LA GUARDIOLA VIATGERA: 1138,35€. Moltes gràcies a tots!


A l'EMC continuem apostant per les campanyes solidàries. Però enguany canviem de projecte. Si els úlims tres anys havíem dirigit la nostra mirada a Rwanda a través de Camins ONG ( www.caminsong.org ), enguany ens focalitzem en un altre projecte: el de la Riborquestra ( comusitaria.wix.com/riborquestra ), del barri de la Ribera de Barcelona. Una orquestra de música comunitària, oberta a totes les edats i que inclou persones amb pocs recursos i risc d'exclusió social.


L'objectiu de la campanya no és sols recollir fons per a instruments, partitures i material, sinó conscienciar els nostres alumnes del privilegi que suposa fer música; i de la meravella que és poder ajudar a les persones que no tenen recursos per tocar en una orquestra a poder-ho fer.


Els alumnes d'Elemental 1 a Mig 2 de Llenguatge Musical s'enduran la guardiola durant una setmana al llarg dels propers mesos, amb un doble objectiu: d'una banda, omplir la guardiola; de l'altra, omplir els cors de les persones que vulguin conèixer el projecte i col·laborar-hi.


Si voleu saber més de la Riborquestra, podeu consultar la web o mirar el powerpoint adjunt. En nom de l'EMC, gràcies a tots per la vostra col·laboració! 


Documents adjunts:
RIBORQUESTRA_presentació (2,246 Kb)
rebut guardiola viatgera 2015-2016 (109 Kb)


Galeria de fotos

Foto 1


160527 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com