Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título
Nivell elemental

Dedicació: a partir de 3 h. / 2 o 3 dies a la setmana

 

A l’EMC distribuïm el Nivell Elemental en quatre cursos, repartits en dos cicles (E1 i E2 / E3 i E4). D’acord amb la nostra programació, quan un alumne supera el quart curs està preparat per realitzar amb èxit la Prova de Pas de Grau que fixa el Departament d’Educació, si té també el nivell corresponent d'instrument.

Durant aquests quatre cursos, els alumnes cursen 1h 45’ de Llenguatge musical (en dos dies diferents), 45’ de Cant coral, i continuen amb l’estudi individual del seu instrument, al qual dediquen 30’ o 45’ setmanals de classe, a més de l'estona d'estudi a casa. A més, els alumnes de vent i de corda fregada poden apuntar-se, voluntàriament, a l'activitat de Bandeta o d'Orquestrina, on durant 60' setmanals s'inicien en la pràctica instrumental en grup.

 

En el nivell elemental, la progressió d’estudis ja no és immediata, sinó que depèn del promig entre l’avaluació contínua i les proves avaluatives que es realitzen cada quadrimestre. Per això, tot i que en general hi ha correspondència amb els estudis de primària (E1 - 3r EP, E2 - 4t EP, etc.), l’equivalència no és immediata.

En acabar el quart curs de Llenguatge Musical i d'instrument, els alumnes participen al Concert de Graduació i obtenen el diploma corresponent.


 

 

 

Professorat: Ma. Jesús Culleré Luengo, Núria de Canals Jiménez, Ferran Pisà Gaià, Irene Recolons Fonts, Patricia Rojas Machado

 
  
Raül Viana Giné
 

 

Nascut l’any 1984 a Barcelona, comença els seus estudis a Cerdanyola del Vallès. Després continua al Conservatori de Grau Professional de Sabadell i acaba la llicenciatura de saxòfon al Conservatori del Liceu, amb el professor Albert Julià l’any 2009. Un cop finalitzat el superior al Liceu, estudia un post-grau al Conservatori Regional de París amb Jean-Ives Fourmeau. Ha rebut masterclass  de Nobuya Sugawa, Jean-Yves Fourmeau, Nicolas, Proust, Jean-Dennis Michat, Vincent David, Cristopher Wirth, Joaquín Franco, Cristoph Bois i David Salleras.. Forma part de l’equip de l’espectacle Pintamúsica, dirigit a nadons, de la companyia Viu el teatre amb mes de 300 actuacions. Actualment compagina l’activitat a l’escola de música de casp amb la docència a l’ESO a l’escola Betània-Patmos de Barcelona.
 
Departaments: Cap departament de Vent
 
Assignatures: Saxo, Bandeta, Banda
  
176012 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com