Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título
Nadons i Sensibilització

Dedicació: 1h. / 1 dia a la setmana

 

L'activitat de música per a nadons està adreçada a famílies amb nens de 3 a 36 mesos. A les sessions, d'una hora setmanal, pares i fills treballen conjuntament sota el guiatge d'una musicoterapeuta, amb tot un seguit d'activitats dissenyades per treballar tant l'estimulació com la relaxació a través de la música.

 

La sensibilització musical està dividida en tres cursos (S1, S2 i S3), i va dirigida respectivament a infants de 3, 4 i 5 anys. Amb una dedicació d’una hora setmanal, en els tres nivells es treballa de manera progressiva l’adquisició dels elements principals de la música a través del joc, l’audició i l’experiència sensorial i motriu. L’ús d’instrumental Orff, el treball de dansa, l’educació sensitiva, el desenvolupament de la capacitat creativa, la dimensió lúdica i el foment de les capacitats d’atenció i relaxació… són elements fonamentals en el treball d’aquesta etapa.

Professorat: Lorena Lliró Merayo, Maria Rosa Pons Tena

 

 
  
Maria Rosa Pons Tena
 
Nascuda el 1997, des de ben petita s’involucra en el món de la música, iniciant els seus estudis de llenguatge musical i de piano als 5 anys, i entrant a l’escola de música del conservatori de Tortosa un any més tard, on va començar a estudiar el violoncel. L’any 2015 es va graduar obtenint el premi extraordinari de Llenguatge Musical i la menció d’honor de Violoncel de Grau Professional al mateix conservatori. Amb un interès constant en la pedagogia i en la composició, des del curs 2016-2017 és alumna de composició a l’EsMUC, i paral·lelament amplia la seva formació de violoncel clàssic i modern amb Alba Haro i Oriol Saña.


 
Departaments: Llenguatge Musical i Cant Coral | Piano
 
Assignatures: Sensibilització, Piano
  

 

 

160410 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com