Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título
Nadons i Sensibilització

Dedicació: 1h. / 1 dia a la setmana

 

L'activitat de música per a nadons està adreçada a famílies amb nens de 3 a 36 mesos. A les sessions, d'una hora setmanal, pares i fills treballen conjuntament sota el guiatge d'una musicoterapeuta, amb tot un seguit d'activitats dissenyades per treballar tant l'estimulació com la relaxació a través de la música.

 

La sensibilització musical està dividida en tres cursos (S1, S2 i S3), i va dirigida respectivament a infants de 3, 4 i 5 anys. Amb una dedicació d’una hora setmanal, en els tres nivells es treballa de manera progressiva l’adquisició dels elements principals de la música a través del joc, l’audició i l’experiència sensorial i motriu. L’ús d’instrumental Orff, el treball de dansa, l’educació sensitiva, el desenvolupament de la capacitat creativa, la dimensió lúdica i el foment de les capacitats d’atenció i relaxació… són elements fonamentals en el treball d’aquesta etapa.

Professorat: Míriam Cortada Noguer, Maria Rosa Pons Tena

 

 
  
Lorena Lliró Merayo
 
Comença els estudis de piano als 7 anys d'edat. El 2009 es llicencia al Conservatori Superior del Liceu amb el professor Daniel Ligorio, i posteriorment realitza un postgrau amb la pianista Alba Ventura. També ha estat alumna de Margarita Serrat, Benjamí Santacana i Llorenç Reboud i ha rebut classes magistrals de pianistes com Cécile Edel-Latos i Maurizio Moretti. Forma part del Duo Verdi amb la violinista Alba Navarro des de l’any 2009, amb el qual ha actuat per tot el territori català. És diplomada en Infermeria, i ha cursat el Màster en Musicoteràpia de la UPF, on s'especialitza com a musicoterapeuta infantil amb Dàmaris Gelabert. Ha realitzat cursos de musicoteràpia infantil amb Petra Kern i Amèlia Oldfield, així com de música per a nadons amb Paulo Lameiro. A més, ha cursat la formació específica en pedagogia Dalcroze. A banda de les seves classes com a professora de piano, de música per a nadons i de sensibilització musical, treballa també com a musicoterapeuta i massagista infantil.


 
Departaments: Piano | Llenguatge musical i Cant Coral
 
Assignatures: Piano, Sensibilització, Música per a nadons
  

 

 

172451 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com