Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título
Qui som?

L’Escola de Música Casp està formada per prop de 300 alumnes, una trentena de professors i per personal d’administració i serveis. A banda de les reunions de departament i de les sessions de treball, el claustre de professors es reuneix periòdicament en juntes d’avaluació on es valora el progrés de cada alumne.

L’equip de professors de l’Escola de Música Casp està format per joves músics que fa poc que han iniciat la seva tasca docent i per professors amb llarga trajectòria pedagògica (alguns d’ells provinents de l’Acadèmia Ars Nova, fundada per la reconeguda pianista i pedagoga Maria Canals, de la qual l’EMC esdevé successora). El resultat és un cos docent estable on es combinen tradició i innovació, veterania i joventut, experiència i il·lusió. Com que, a més, creiem que el més bonic d’aprendre és poder ensenyar allò que s’ha après, promovem la formació contínua del nostre professorat.

Organitzat en vuit departaments (Llenguatge musical i Cant coral, Música de cambra, Piano, Corda polsada, Corda fregada, Vent, Cant i Música Moderna), està integrat pels següents professors:Llistat de professorsDirectori alfabètic / Directori per departaments
Anguera Ruíz, Marc
Baltrons Fàbregas, Marc
Casanova Guerrero, Albert
Cortada Noguer, Míriam
Cuadern Masiques, Clara
Helena Cullaré Cavallé

 Inicia els seus estudis de flauta travessera a l’Escola Músics del Vendrell. Més tard s’incorpora a l’Escola Municipal de Música Pau Casals. Paral·lelament, comença a tocar la gralla amb el Jordi Inglès (Bero). Actualment està estudiant pedagogia en l’especialitat de flauta travessera amb l’Albert Mora, a l’Escola Superior de Música de Catalunya on també fa classes de gralla per part del Dani Carbonell i ha rebut classes de piano per part del Lluís Pérez. També està cursant estudis de grau professional en l’especialitat de tenora amb en Jordi Figaró al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Des de l’any 2014 és membre actiu del Cor Joves Veus del Vendrell, i està posada en diferents projectes corals. Ha impartit classes a diferents escoles de música. Paral·lelament a l'EMC, també imparteix docència a l’Escola Municipal de Música Tradicional a l’Arboç, a l’Escola Contrapunt i fa classes de gralla a la colla castellera Nens del Vendrell.


  
  Assignatures: Relacio, separada per comes, de assignatures, instruments, classes que imparteix 
Culleré Luengo, Ma. Jesús
de Canals Jiménez, Núria
Fenollosa Artés, Núria
Fontelles Ramonet, Albert
Gorchs Cauba, Núria
Junyent Castellà, Jordi
Laso Valhondo, Óscar
Llauradó Miralles, Núria
Mascaró Vidal, Borja
Nogueron Obiol, Teresa
Palau Díez, Oria
Pisà Gaià, Ferran
Pons Benejam, Maricel
Pons Tena, Maria Rosa
Raventós Roca, Eduard
Recolons Fonts, Irene
Rojas Machado, Patricia
Rosés Gibert, Marina
Santamaría, Carmen
Vicente Gamero, Soledad
Vila d'Abadal, PepEquip directiu:

Directora: Ma. Jesús Culleré Luengo 
Cap d’estudis: Carles Merino Sort 
Secretaria acadèmica: Núria de Canals i Jiménez 
Personal d’Administració i Serveis:
Secretària: Ana Agustí Torrecilla
Conserge: Guillem Vidaña
 

 


187038 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com