Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título
Qui som?

L’Escola de Música Casp està formada per prop de 300 alumnes, una trentena de professors i per personal d’administració i serveis. A banda de les reunions de departament i de les sessions de treball, el claustre de professors es reuneix periòdicament en juntes d’avaluació on es valora el progrés de cada alumne.

L’equip de professors de l’Escola de Música Casp està format per joves músics que fa poc que han iniciat la seva tasca docent i per professors amb llarga trajectòria pedagògica (alguns d’ells provinents de l’Acadèmia Ars Nova, fundada per la reconeguda pianista i pedagoga Maria Canals, de la qual l’EMC esdevé successora). El resultat és un cos docent estable on es combinen tradició i innovació, veterania i joventut, experiència i il·lusió. Com que, a més, creiem que el més bonic d’aprendre és poder ensenyar allò que s’ha après, promovem la formació contínua del nostre professorat.

Organitzat en vuit departaments (Llenguatge musical i Cant coral, Música de cambra, Piano, Corda polsada, Corda fregada, Vent, Cant i Música Moderna), està integrat pels següents professors:Llistat de professorsDirectori alfabètic / Directori per departaments
Baltrons, Marc
Bauzà Soler, Aurora
Bes Alomar, Clara
Capó, Arnau
Casanova Guerrero, Albert
Casas Margais, Jordi
Cuadern Masiques, Clara
Culleré Luengo, Ma. Jesús
de Canals Jiménez, Núria
Fenollosa Artés, Núria
Fontelles Ramonet, Albert
Jurado Bracero, Juan
Óscar Laso

Foto  

Óscar Laso comença els seus estudis musicals de guitarra moderna i harmonia amb el professor Javier Arpa i de contrabaix amb els professors Juan Carlos Ordóñez i Jesús Higuero a la seva ciutat natal. Es gradua al Conservatori Superior de Música del Liceu en l’especialitat de interpretació amb el professor Christoph Rahn. Amplia la seva formació obtenint la titulació superior en l’especialitat de pedagogia de la música. Des de l’any 2015 és professor d’instrument i música de cambra al Conservatori del Liceu de grau professional, realitzant també labors en l’assignatura d’orquestra. En el seu paper com a músic d’orquestra a sigut primer contrabaix de la JORCAM i ha col·laborat amb la ORCAM, l’Orquestra Segle XXI, la Bruckner Academy, l’Orquestra BandArt i l’Orquestra Simfònica del Vallès, entre altres. Actualment és membre de l’Orquestra Camera Musicae. Va obtenir la residencia artística als Teatres del Canal de Madrid amb l’espectacle Eroica 3 com a director musical de la companyia Lizarco Danza. Ha treballat com a concertista en múltiples agrupacions molt heterogènies, tant en música clàssica com moderna.


 Departaments: Corda fregada 
  Assignatures: Contrabaix,Roda, Llenguatge musical 
Llauradó Miralles, Núria
Lliró Merayo, Lorena
Mascaró Vidal, Borja
Merino Sort, Carles
Moreno Sierra, Sara
Moreno Vila, Andreu
Palau Díez, Oria
Pisà Gaià, Ferran
Pons Benejam, Maricel
Pons Tena, Maria Rosa
Recolons Fonts, Irene
Rojas Machado, Patricia
Tió, Pere
Viana Giné, Raül
Vicente Gamero, Soledad
Vila d'Abadal, PepEquip directiu:

Directora: Ma. Jesús Culleré Luengo 
Cap d’estudis: Aurora Bauzá 
Personal d’Administració i Serveis:
Secretària: Ana Agustí Torrecilla
Conserge: Guillem Vidaña
 

 


139216 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com