Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título
Qui som?

L’Escola de Música Casp està formada per prop de 300 alumnes, una trentena de professors i per personal d’administració i serveis. A banda de les reunions de departament i de les sessions de treball, el claustre de professors es reuneix periòdicament en juntes d’avaluació on es valora el progrés de cada alumne.

L’equip de professors de l’Escola de Música Casp està format per joves músics que fa poc que han iniciat la seva tasca docent i per professors amb llarga trajectòria pedagògica (alguns d’ells provinents de l’Acadèmia Ars Nova, fundada per la reconeguda pianista i pedagoga Maria Canals, de la qual l’EMC esdevé successora). El resultat és un cos docent estable on es combinen tradició i innovació, veterania i joventut, experiència i il·lusió. Com que, a més, creiem que el més bonic d’aprendre és poder ensenyar allò que s’ha après, promovem la formació contínua del nostre professorat.

Organitzat en vuit departaments (Llenguatge musical i Cant coral, Música de cambra, Piano, Corda polsada, Corda fregada, Vent, Cant i Música Moderna), està integrat pels següents professors:Llistat de professorsDirectori alfabètic / Directori per departaments
Baltrons, Marc
Bauzà Soler, Aurora
Bes Alomar, Clara
Capó, Arnau
Casanova Guerrero, Albert
Casas Margais, Jordi
Cuadern Masiques, Clara
Culleré Luengo, Ma. Jesús
de Canals Jiménez, Núria
Fenollosa Artés, Núria
Fontelles Ramonet, Albert
Jurado Bracero, Juan
Laso, Óscar
Llauradó Miralles, Núria
Lliró Merayo, Lorena
Mascaró Vidal, Borja
Merino Sort, Carles
Moreno Sierra, Sara
Andreu Moreno Vila

 Comença a estudiar música als 8 anys a l'Escola Municipal de Música de Solsona. L'any 2006 es trasllada a Barcelona per estudiar a l'Aula de Jazz i Música Moderna del Conservatori del Liceu i, seguidament, del 2009 al 2013, a l'ESMuC on obté el Títol superior de música en l'especialitat d'interpretació de bateria moderna. Durant aquests anys ha rebut classes de músics com Gary Willis, Lluís Vidal, David Gómez, David Xirgu, Gergo Borlai o Pedro Barceló. Ha participat en una vintena d'enregistraments i ha actuat arreu de Catalunya i Espanya amb diferents artistes com Judit Neddermann, Barcelona Gospel Messengers, Damià Olivella, Clara Peya, Gramophones Allstars BigBand, Daniel Anglès, Andreu Rifé, Izah o Eduard Gener. Des del curs 2006-2007 ha compaginat els estudis i la seva carrera d'intèrpret amb la docència a l'Escola Municipal de Música de Solsona i a l'Escola Municipal de Música de Súria.


 Departaments: Improvisació i Música Moderna 
  Assignatures: Bateria 
Palau Díez, Oria
Pisà Gaià, Ferran
Pons Benejam, Maricel
Pons Tena, Maria Rosa
Recolons Fonts, Irene
Rojas Machado, Patricia
Tió, Pere
Viana Giné, Raül
Vicente Gamero, Soledad
Vila d'Abadal, PepEquip directiu:

Directora: Ma. Jesús Culleré Luengo 
Cap d’estudis: Aurora Bauzá 
Personal d’Administració i Serveis:
Secretària: Ana Agustí Torrecilla
Conserge: Guillem Vidaña
 

 


156695 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com