Documento sin título


emc


Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título
Qui som?

L’Escola de Música Casp està formada per prop de 300 alumnes, una trentena de professors i per personal d’administració i serveis. A banda de les reunions de departament i de les sessions de treball, el claustre de professors es reuneix periòdicament en juntes d’avaluació on es valora el progrés de cada alumne.

L’equip de professors de l’Escola de Música Casp està format per joves músics que fa poc que han iniciat la seva tasca docent i per professors amb llarga trajectòria pedagògica (alguns d’ells provinents de l’Acadèmia Ars Nova, fundada per la reconeguda pianista i pedagoga Maria Canals, de la qual l’EMC esdevé successora). El resultat és un cos docent estable on es combinen tradició i innovació, veterania i joventut, experiència i il·lusió. Com que, a més, creiem que el més bonic d’aprendre és poder ensenyar allò que s’ha après, promovem la formació contínua del nostre professorat.

Organitzat en vuit departaments (Llenguatge musical i Cant coral, Música de cambra, Piano, Corda polsada, Corda fregada, Vent, Cant i Música Moderna), està integrat pels següents professors:Llistat de professorsDirectori alfabètic / Directori per departaments
Barcons Palau, Josep
Bauzà Soler, Aurora
Bes Alomar, Clara
Casanova Guerrero, Albert
Casas Margais, Jordi
Cuadern Masiques, Clara
Culleré Luengo, Ma. Jesús
de Canals Jiménez, Núria
Fenollosa Artés, Núria
Fontelles Ramonet, Albert
Maria Gomis Mayol

 
Neix a Argentona l’any 1983. Habitualment és convidada a tocar amb diferents orquestres i grups de prestigi com Café Zimmermann, Vespres d’Arnadí, Al Ayre Español, Orquestra Barroca Catalana, Orquestra 1750, Orquestra Montsalvat i Orquestra Barroca de Sevilla, amb els quals participa en nombrosos festivals a Espanya i Europa. Ha enregistrat més de 10 discs amb diferents segells i emissores com Alpha Productions, France Musique, La mà de Guido, Brilliant Classics i Catalunya Ràdio. És membre fundadora de l’Ensemble Méridien, un grup que ha estat seleccionat com a grup resident del Festival d’Ambronay, que ha guanyat el Premi del públic del Fabulous Fringe d’Utrecht i que ha obtigut crítiques molt exitoses pel seu primer disc A German Soul editat l’any 2014. 
 
Actualment compagina la seva trajectòria artística amb la pedagògica sent la cap de l’equip docent de corda de l’escola Municipal de Mataró i professora de violí de l'Escola de Música Casp. A més, és part de l’equip del projecte 4 cordes (barri de Rocafonda de Mataró) i Riborquestra (barri de la Ribera de Barcelona), dos projectes artístics i socials on la música actua com a vehicle de transformació social.
 


 Departaments: Corda fregada 
  Assignatures: Violí 
Jurado Bracero, Juan
Llauradó Miralles, Núria
Lliró Merayo, Lorena
Mascaró Vidal, Borja
Merino Sort, Carles
Moreno Sierra, Sara
Moreno Vila, Andreu
Payaró Figueras, Guillem
Pisà Gaià, Ferran
Pons Benejam, Maricel
Pons Tena, Maria Rosa
Recolons Fonts, Irene
Rojas Machado, Patricia
Smyshlyaev, Dmitry
Viana Giné, Raül
Vicente Gamero, Soledad
Vila d'Abadal, Pep
Zapata Lis, MigueEquip directiu:

Director: Josep Barcons Palau
Cap d’estudis: Ma. Jesús Culleré Luengo

 
Personal d’Administració i Serveis:
Secretària: Ana Agustí Torrecilla
Conserge: Eduard Parera Martínez
 

 


115564 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com