Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título
Qui som?

L’Escola de Música Casp està formada per prop de 300 alumnes, una trentena de professors i per personal d’administració i serveis. A banda de les reunions de departament i de les sessions de treball, el claustre de professors es reuneix periòdicament en juntes d’avaluació on es valora el progrés de cada alumne.

L’equip de professors de l’Escola de Música Casp està format per joves músics que fa poc que han iniciat la seva tasca docent i per professors amb llarga trajectòria pedagògica (alguns d’ells provinents de l’Acadèmia Ars Nova, fundada per la reconeguda pianista i pedagoga Maria Canals, de la qual l’EMC esdevé successora). El resultat és un cos docent estable on es combinen tradició i innovació, veterania i joventut, experiència i il·lusió. Com que, a més, creiem que el més bonic d’aprendre és poder ensenyar allò que s’ha après, promovem la formació contínua del nostre professorat.

Organitzat en vuit departaments (Llenguatge musical i Cant coral, Música de cambra, Piano, Corda polsada, Corda fregada, Vent, Cant i Música Moderna), està integrat pels següents professors:Llistat de professorsDirectori alfabètic / Directori per departaments
Anguera Ruíz, Marc
Baltrons Fàbregas, Marc
Casanova Guerrero, Albert
Cortada Noguer, Míriam
Cuadern Masiques, Clara
Cullaré Cavallé, Helena
Culleré Luengo, Ma. Jesús
de Canals Jiménez, Núria
Fenollosa Artés, Núria
Fontelles Ramonet, Albert
Gorchs Cauba, Núria
Junyent Castellà, Jordi
Laso Valhondo, Óscar
Núria Llauradó Miralles

 Inicia els seus estudis musicals a l’edat de 4 anys a Castelldefels. Després d’anys de formació en llenguatge musical, cant i piano, ingressa al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, on obté el Títol Superior de Música en l’especialitat de pedagogia del piano (2015) sota el guiatge del professor Raimon Garriga. També ha rebut consells d’altres pianistes com Tensy Krismant i Akiko Ebi (Liceu, Barcelona) o de Jean-François Antonioli i Pierre Goy (HEMU, Lausanne). Paral·lelament a la seva formació musical, es gradua en Arquitectura (2010) i cursa un Màster en Formació del  Professorat (2013). Com a intèrpret, ha participat en trobades de joves músics, concerts monogràfics, conferències i altres activitats culturals de la seva ciutat, ha fet de repertorista i ha col·laborat en diferents cors com a pianista. Com a docent, té experiència en ambdós àmbits -l’arquitectura i la música- i desenvolupa la seva tasca pedagògica com a professora de piano en diferents escoles de Castelldefels i Barcelona.


 Departaments: Piano 
  Assignatures: Repertori 
Mascaró Vidal, Borja
Nogueron Obiol, Teresa
Palau Díez, Oria
Pisà Gaià, Ferran
Pons Benejam, Maricel
Pons Tena, Maria Rosa
Raventós Roca, Eduard
Recolons Fonts, Irene
Rojas Machado, Patricia
Rosés Gibert, Marina
Santamaría, Carmen
Vicente Gamero, Soledad
Vila d'Abadal, PepEquip directiu:

Directora: Ma. Jesús Culleré Luengo 
Cap d’estudis: Carles Merino Sort 
Secretaria acadèmica: Núria de Canals i Jiménez 
Personal d’Administració i Serveis:
Secretària: Ana Agustí Torrecilla
Conserge: Guillem Vidaña
 

 


187039 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com