Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título
Qui som?

L’Escola de Música Casp està formada per prop de 300 alumnes, una trentena de professors i per personal d’administració i serveis. A banda de les reunions de departament i de les sessions de treball, el claustre de professors es reuneix periòdicament en juntes d’avaluació on es valora el progrés de cada alumne.

L’equip de professors de l’Escola de Música Casp està format per joves músics que fa poc que han iniciat la seva tasca docent i per professors amb llarga trajectòria pedagògica (alguns d’ells provinents de l’Acadèmia Ars Nova, fundada per la reconeguda pianista i pedagoga Maria Canals, de la qual l’EMC esdevé successora). El resultat és un cos docent estable on es combinen tradició i innovació, veterania i joventut, experiència i il·lusió. Com que, a més, creiem que el més bonic d’aprendre és poder ensenyar allò que s’ha après, promovem la formació contínua del nostre professorat.

Organitzat en vuit departaments (Llenguatge musical i Cant coral, Música de cambra, Piano, Corda polsada, Corda fregada, Vent, Cant i Música Moderna), està integrat pels següents professors:Llistat de professorsDirectori alfabètic / Directori per departaments
Baltrons, Marc
Aurora Bauzà Soler

 Aurora Bauzà és Titulada Superior en Piano, ha realitzat el Màster en Música com Art Interdisciplinar a la Universitat de Barcelona i està finalitzant la llicenciatura d'Història i Ciències de la Música, que ha estudiat a la Universitat de Granada i a la Freie Universität de Berlín. Ha realitzat diversos cursos d'interpretació pianística i s'ha format amb els pianistes Iván Cítera, Duncan Gifford i Ireneuz Jagla. Molt interessada en la pedagogia de la música, en l’àmbit professional s’ha especialitzat com a docent de piano, Llenguatge musical i Harmonia, treballant en diverses escoles de música de Mallorca i Barcelona. En el camp de la composició musical ha participat en la gravació del disc Pel·lícules de 4t 1a i és co-compositora de la banda sonora del curtmetratge Mirror. Actualment treballa en un projecte de composició musical en l’audiovisual per a l'Ajuntament de Lleida, i desenvolupa la seva tasca pedagògica a l'Escola de Música La Salle Bonanova i a l'Escola de Música Casp de Barcelona.


 Departaments: Piano | Llenguatge Musical i Cant Coral | Música de cambra 
  Assignatures: Piano, Llenguatge musical, Música de cambra i Roda d'instruments 
Bes Alomar, Clara
Capó, Arnau
Casanova Guerrero, Albert
Casas Margais, Jordi
Cuadern Masiques, Clara
Culleré Luengo, Ma. Jesús
de Canals Jiménez, Núria
Fenollosa Artés, Núria
Fontelles Ramonet, Albert
Jurado Bracero, Juan
Laso, Óscar
Llauradó Miralles, Núria
Lliró Merayo, Lorena
Mascaró Vidal, Borja
Merino Sort, Carles
Moreno Sierra, Sara
Moreno Vila, Andreu
Palau Díez, Oria
Pisà Gaià, Ferran
Pons Benejam, Maricel
Pons Tena, Maria Rosa
Recolons Fonts, Irene
Rojas Machado, Patricia
Tió, Pere
Viana Giné, Raül
Vicente Gamero, Soledad
Vila d'Abadal, PepEquip directiu:

Directora: Ma. Jesús Culleré Luengo 
Cap d’estudis: Aurora Bauzá 
Personal d’Administració i Serveis:
Secretària: Ana Agustí Torrecilla
Conserge: Guillem Vidaña
 

 


156695 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com