Documento sin título


emc




Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título
Qui som?

L’Escola de Música Casp està formada per prop de 300 alumnes, una trentena de professors i per personal d’administració i serveis. A banda de les reunions de departament i de les sessions de treball, el claustre de professors es reuneix periòdicament en juntes d’avaluació on es valora el progrés de cada alumne.

L’equip de professors de l’Escola de Música Casp està format per joves músics que fa poc que han iniciat la seva tasca docent i per professors amb llarga trajectòria pedagògica (alguns d’ells provinents de l’Acadèmia Ars Nova, fundada per la reconeguda pianista i pedagoga Maria Canals, de la qual l’EMC esdevé successora). El resultat és un cos docent estable on es combinen tradició i innovació, veterania i joventut, experiència i il·lusió. Com que, a més, creiem que el més bonic d’aprendre és poder ensenyar allò que s’ha après, promovem la formació contínua del nostre professorat.

Organitzat en vuit departaments (Llenguatge musical i Cant coral, Música de cambra, Piano, Corda polsada, Corda fregada, Vent, Cant i Música Moderna), està integrat pels següents professors:



Llistat de professorsDirectori alfabètic / Directori per departaments
Baltrons, Marc
Bauzà Soler, Aurora
Bes Alomar, Clara
Capó, Arnau
Casanova Guerrero, Albert
Casas Margais, Jordi
Cuadern Masiques, Clara
Culleré Luengo, Ma. Jesús
de Canals Jiménez, Núria
Fenollosa Artés, Núria
Fontelles Ramonet, Albert
Juan Jurado Bracero

 Comença els seus estudis musicals als cinc anys a l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera, iniciant-se amb el piano. Més endavant estudia saxòfon soprano clàssic i cant modern a la mateixa escola. Als quinze anys funda el cor de cambra MusicVox, amb el qual estrena la seva primera obra, i que l'any 2014 és seleccionat per participar a la segona edició del programa Oh Happy Day de TV3. De la mà de Manel Ribera s'endinsa en el món de la composició i accedeix al grau superior de composició al Conservatori Superior de Música del Liceu, on el juny del 2014 finalitza els seus estudis amb Premi Extraordinari. Durant el curs 2012-13 realitza estudis a la Sibelius Academy (Hèlsinki, Finlàndia), on treballa amb músics de la categoria de Kaija Saariaho, Juhani Nurovala i Matthew Whittall. D'aquesta estada en surt l'obra Seven Words per cor mixt concertant i quatre violoncels solistes, que s’estrena a Hèlsinki i a París de la ma del HOL Choir, la formació coral més antiga del país, sota la direcció d’Esko Kallio. A més de dedicar-se a la composició i a la docència, Juan Jurado és director titular de l’orquestra simfònica de la Passió d’Esparreguera.


 Departaments: Piano | Llenguatge Musical i Cant Coral 
  Assignatures: Piano, Llenguatge Musical 
Laso, Óscar
Llauradó Miralles, Núria
Lliró Merayo, Lorena
Mascaró Vidal, Borja
Merino Sort, Carles
Moreno Sierra, Sara
Moreno Vila, Andreu
Palau Díez, Oria
Pisà Gaià, Ferran
Pons Benejam, Maricel
Pons Tena, Maria Rosa
Recolons Fonts, Irene
Rojas Machado, Patricia
Tió, Pere
Viana Giné, Raül
Vicente Gamero, Soledad
Vila d'Abadal, Pep



Equip directiu:

Directora: Ma. Jesús Culleré Luengo 
Cap d’estudis: Aurora Bauzá 
Personal d’Administració i Serveis:
Secretària: Ana Agustí Torrecilla
Conserge: Guillem Vidaña
 

 






156695 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com