Documento sin título


emc


Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título
Qui som?

L’Escola de Música Casp està formada per prop de 300 alumnes, una trentena de professors i per personal d’administració i serveis. A banda de les reunions de departament i de les sessions de treball, el claustre de professors es reuneix periòdicament en juntes d’avaluació on es valora el progrés de cada alumne.

L’equip de professors de l’Escola de Música Casp està format per joves músics que fa poc que han iniciat la seva tasca docent i per professors amb llarga trajectòria pedagògica (alguns d’ells provinents de l’Acadèmia Ars Nova, fundada per la reconeguda pianista i pedagoga Maria Canals, de la qual l’EMC esdevé successora). El resultat és un cos docent estable on es combinen tradició i innovació, veterania i joventut, experiència i il·lusió. Com que, a més, creiem que el més bonic d’aprendre és poder ensenyar allò que s’ha après, promovem la formació contínua del nostre professorat.

Organitzat en vuit departaments (Llenguatge musical i Cant coral, Música de cambra, Piano, Corda polsada, Corda fregada, Vent, Cant i Música Moderna), està integrat pels següents professors:Llistat de professorsDirectori alfabètic / Directori per departaments
Bauzà Soler, Aurora
Bes Alomar, Clara
Casanova Guerrero, Albert
Casas Margais, Jordi
Cuadern Masiques, Clara
Culleré Luengo, Ma. Jesús
de Canals Jiménez, Núria
Fenollosa Artés, Núria
Fontelles Ramonet, Albert
Jurado Bracero, Juan
Llauradó Miralles, Núria
Lliró Merayo, Lorena
Mascaró Vidal, Borja
Merino Sort, Carles
Moreno Sierra, Sara
Moreno Vila, Andreu
Palau Díez, Oria
Pisà Gaià, Ferran
Pons Benejam, Maricel
Pons Tena, Maria Rosa
Recolons Fonts, Irene
Rojas Machado, Patricia
Smyshlyaev, Dmitry
Viana Giné, Raül
Vicente Gamero, Soledad
Vila d'Abadal, Pep
Migue Zapata Lis

 Comença els estudis de trompa a l'Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria, amb el seu mestre J.J. Llimerà, i els continua al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, on finalitzà el Grau Superior. Al mateix temps, assisteix a cursos de perfeccionament amb professors com Juan Manuel Gómez, Salvador Navarro, José Rosell, Erik Terwilliger, Fergus Mc Williams o Lluís Morató. L’any 2000 obté la plaça per concurs-oposició a l'Orquesta Sinfónica de Oviedo i un any després guanya la plaça de Trompa a la Banda Municipal de Barcelona, on actualment  és  trompa solista. Ha col·laborat, entre altres, amb l’Orquestra Nacional d'Espanya, l'Orquestra de València, la Simfònica de València, el Grup Instrumental de València, l'Orquestra d’Andorra, l'Orquesta Sinfònica de Bilbao, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida. A més, és membre del grup “Barcelona Brass and Company” i del quintet de metalls “Sporadik Brass”.


 Departaments: Vent 
  Assignatures: Trompa, trompeta i Roda d'instruments Equip directiu:

Director: Josep Barcons Palau
Cap d’estudis: Ma. Jesús Culleré Luengo

 
Personal d’Administració i Serveis:
Secretària: Ana Agustí Torrecilla
Conserge: Eduard Parera Martínez
 

 


135434 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com