Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título
Qui som?

L’Escola de Música Casp està formada per prop de 300 alumnes, una trentena de professors i per personal d’administració i serveis. A banda de les reunions de departament i de les sessions de treball, el claustre de professors es reuneix periòdicament en juntes d’avaluació on es valora el progrés de cada alumne.

L’equip de professors de l’Escola de Música Casp està format per joves músics que fa poc que han iniciat la seva tasca docent i per professors amb llarga trajectòria pedagògica (alguns d’ells provinents de l’Acadèmia Ars Nova, fundada per la reconeguda pianista i pedagoga Maria Canals, de la qual l’EMC esdevé successora). El resultat és un cos docent estable on es combinen tradició i innovació, veterania i joventut, experiència i il·lusió. Com que, a més, creiem que el més bonic d’aprendre és poder ensenyar allò que s’ha après, promovem la formació contínua del nostre professorat.

Organitzat en vuit departaments (Llenguatge musical i Cant coral, Música de cambra, Piano, Corda polsada, Corda fregada, Vent, Cant i Música Moderna), està integrat pels següents professors:Llistat de professorsDirectori alfabètic / Directori per departaments
Anguera Ruíz, Marc
Baltrons Fàbregas, Marc
Casanova Guerrero, Albert
Cortada Noguer, Míriam
Cuadern Masiques, Clara
Cullaré Cavallé, Helena
Culleré Luengo, Ma. Jesús
de Canals Jiménez, Núria
Núria Fenollosa Artés

 Titulada superior de piano pel Conservatori Superior Municipal de Barcelona amb la qualificació d'Excel·lent. Va rebre la formació musical de la seva mare Rosa Artés (deixebla de Frank Marshall) i posteriorment a l'escola Ars Nova amb Maria Roma, Roser Puigoriol i Maria Canals. En l'àmbit de la interpretació, l'any 1989 va obtenir el Primer Premi Piano Juniors en el Concurs Internacional d'Execució Musical Maria Canals de Barcelona. Va participar a la marató internacional de joves guardonats, al Festival “Fondations Jeunes Talents” a Metz i ha relitzat nombrosos concerts per Espanya i Europa. Ha rebut classes magistrals de Solomon Mikowsky, Klaus Kaufmann i Carmen Bravo (vidua de F. Mompou). Fou professora de piano de l’escola Ars Nova des del 1995 al 2005, tasca que continua des de llavors a l’Escola de Música Casp.


 Departaments: Piano (cap de departament) 
  Assignatures: Piano i Repertori 
Fontelles Ramonet, Albert
Gorchs Cauba, Núria
Junyent Castellà, Jordi
Laso Valhondo, Óscar
Llauradó Miralles, Núria
Mascaró Vidal, Borja
Nogueron Obiol, Teresa
Palau Díez, Oria
Pisà Gaià, Ferran
Pons Benejam, Maricel
Pons Tena, Maria Rosa
Raventós Roca, Eduard
Recolons Fonts, Irene
Rojas Machado, Patricia
Rosés Gibert, Marina
Santamaría, Carmen
Vicente Gamero, Soledad
Vila d'Abadal, PepEquip directiu:

Directora: Ma. Jesús Culleré Luengo 
Cap d’estudis: Carles Merino Sort 
Secretaria acadèmica: Núria de Canals i Jiménez 
Personal d’Administració i Serveis:
Secretària: Ana Agustí Torrecilla
Conserge: Guillem Vidaña
 

 


187039 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com