Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título
Qui som?

L’Escola de Música Casp està formada per prop de 300 alumnes, una trentena de professors i per personal d’administració i serveis. A banda de les reunions de departament i de les sessions de treball, el claustre de professors es reuneix periòdicament en juntes d’avaluació on es valora el progrés de cada alumne.

L’equip de professors de l’Escola de Música Casp està format per joves músics que fa poc que han iniciat la seva tasca docent i per professors amb llarga trajectòria pedagògica (alguns d’ells provinents de l’Acadèmia Ars Nova, fundada per la reconeguda pianista i pedagoga Maria Canals, de la qual l’EMC esdevé successora). El resultat és un cos docent estable on es combinen tradició i innovació, veterania i joventut, experiència i il·lusió. Com que, a més, creiem que el més bonic d’aprendre és poder ensenyar allò que s’ha après, promovem la formació contínua del nostre professorat.

Organitzat en vuit departaments (Llenguatge musical i Cant coral, Música de cambra, Piano, Corda polsada, Corda fregada, Vent, Cant i Música Moderna), està integrat pels següents professors:Llistat de professorsDirectori alfabètic / Directori per departaments
Baltrons, Marc
Bauzà Soler, Aurora
Clara Bes Alomar

 Llicenciada en Pedagogia de l’Instrument, en l’especialitat de piano, per l’ESMuC, havent realitzat anteriorment el Grau Mig de piano al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Durant la seva formació ha estudiat amb mestres com Eulàlia Solé i Maria Teresa Monteys, dedicant especial atenció a la dimensió psicomotriu i postural en l’estudi de l’instrument; en aquest sentit, el seu projecte de final de carrera titulat Afina´t: consciència per a tocar l’instrument, dirigit per Margarida Barbal, va ser qualificat amb Matrícula d’Honor. Compagina la seva vocació musical amb la fotografia i és membre fundadora de nunArt, col·lectiu artístic interdisciplinar per a la creació contemporània (www.nunartbcn.com). Com a fotògrafa, ha exposat la seva obra en diversos espais, com ara el Centre Cívic Cotxeres Borrell i el Taller22.


 Departaments: Piano | Llenguatge musical i Cant coral | Agrupacions i Música de Cambra 
  Assignatures: Piano, Llenguatge musical i Música de cambra 
Capó, Arnau
Casanova Guerrero, Albert
Casas Margais, Jordi
Cuadern Masiques, Clara
Culleré Luengo, Ma. Jesús
de Canals Jiménez, Núria
Fenollosa Artés, Núria
Fontelles Ramonet, Albert
Jurado Bracero, Juan
Laso, Óscar
Llauradó Miralles, Núria
Lliró Merayo, Lorena
Mascaró Vidal, Borja
Moreno Sierra, Sara
Moreno Vila, Andreu
Palau Díez, Oria
Pisà Gaià, Ferran
Pons Benejam, Maricel
Pons Tena, Maria Rosa
Recolons Fonts, Irene
Rojas Machado, Patricia
Tió, Pere
Viana Giné, Raül
Vicente Gamero, Soledad
Vila d'Abadal, PepEquip directiu:

Directora: Ma. Jesús Culleré Luengo 
Cap d’estudis: Aurora Bauzá 
Personal d’Administració i Serveis:
Secretària: Ana Agustí Torrecilla
Conserge: Guillem Vidaña
 

 


160408 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com