Documento sin título


emc


Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título

Dimarts 6 de juny de 2017
Formulari preinscripció curs 2017-2018

Per tal d'obtenir horari de matrícula per al curs vinent, els alumnes actuals de l'escola de música que l'any vinent cursin I2, Elemental o Mig (és a dir, alumnes que han de cursar instrument), han de preinscriure's a través del formulari virtual que trobareu en aquest enllaç:


 https://goo.gl/forms/ppg61i3mf2Jgep273 


Aquest formulari de preinscripció només estarà actiu del dimarts 6 de juny a les 22h. al dimecres 7 de juny a les 15h. Caldrà que l'empleneu correctament i l'envieu. L’assignació d’horari de matrícula es farà per rigorós ordre de recepció de les sol·licituds. Només es permet una sol·licitud per família i, en cas de duplicitat, es tindrà en compte la posterior.


Abans de dimarts 6 de juny a les 22h., el formulari estarà tancat i no acceptarà entrades. Després del dimecres 7 de juny a les 15h., també estarà tancat, però podreu passar per l'escola perquè us donem cita per al dia i hora de matrícula.


El formulari serà com el que podeu veure al pdf adjunt. Per tal que us hi pugueu familiaritzar, al vídeo següent teniu un tutorial:


 


Recordeu que aquest formulari només és per a alumnes actuals de l'EMC que l'any vinent cursin I2, Elemental o Mig de Llenguatge Musical (és a dir, per a aquells alumnes que han de triar horari individual d'instrument). Per a conèixer el procés de matrícula de la resta d'alumnes, consulteu la notícia anterior.


 


 Galeria de fotos

Foto 1


126176 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com